ACTUALITATEROMÂNIA TURISTICĂ

Destinația turistică Delta Dunării şi Dobrogea de Nord a strălucit la Târgul de Turism al României

Participarea Consiliului Judeţean Tulcea la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, s-a dovedit a fi un real succes. În perioada 15 – 18 februarie, standul judeţului a captat atenţia vizitatorilor, devenind epicentrul activităţilor şi al evenimentelor culturale.

Tematica acestei ediţii a fost axată pe educaţia privind protejarea şi conservarea naturii, subliniind importanţa turismului lent şi a ecoturismului. Sub sloganul „Judeţul Tulcea – tradiţie în armonie cu natura”, am reuşit să evidenţiem frumuseţea şi diversitatea peisajelor noastre unice, în strânsă legătură cu multiculturalitatea şi biodiversitatea specifică judeţului.

Pe lângă oferta turistică prezentată la stand de cei 26 de reprezentanţi ai industriei ospitalităţii, de-a lungul celor 4 zile de expoziţie, vizitatorii au avut parte de 19 momente artistice, oferite de ansamblurile folclorice tradiţionale şi de grupurile vocale reprezentative ale minorităţilor etnice din judeţul Tulcea. De asemenea, aceştia au avut ocazia să se delecteze cu preparate tradiţionale pregătite de gospodinele din comunităţile locale şi să descopere celebrele produse din peşte de la Deltaica Seafood, alături de vinurile dobrogene de la Cramele Hamangia şi La Sapata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button