REȚETE
O prăjitură răcoroasă: Tiramisu cu căpșuni
Dacă poftiți la ceva bun și răcoros, puteți prepara chiar dumneavoastră un desert apetisant. Ingredientele le găsiți ușor și se prepară destul de repede.
Mod de preparare:
- se bate frişca
- se adaugă mascarpone
- adăugați cinci linguri de zahăr pudră
- se spală căpşunile și se taie mărunt
- se adaugă peste căpșuni trei linguri de zahăr pudră şi se amestecă bine.
- se trec pişcoturile prin vin roşu dulce şi apoi se aşază sub forma dorită.
- Peste pişcoturi se adaugă un strat din amestecul de frişcă şi mascarpone, apoi se pun căpşunile.
- Se repetă operaţiunea până se termină ingredientele. Ultimul strat trebuie să fie cel de cremă.
Se ține la frigider pentru câteva ore şi se serveşte cu fructe proaspete.
Să aveți poftă!