REȚETE

O prăjitură răcoroasă: Tiramisu cu căpșuni

Dacă poftiți la ceva bun și răcoros, puteți prepara chiar dumneavoastră un desert apetisant. Ingredientele le găsiți ușor și se prepară destul de repede.

Mod de preparare:

  1. se bate frişca
  2. se adaugă mascarpone
  3. adăugați cinci linguri de zahăr pudră
  4. se spală căpşunile și se taie mărunt
  5. se adaugă peste căpșuni trei linguri de zahăr pudră şi se amestecă bine.
  6. se trec pişcoturile prin vin roşu dulce şi apoi se aşază sub forma dorită.
  7. Peste pişcoturi se adaugă un strat din amestecul de frişcă şi mascarpone, apoi se pun căpşunile.
  8. Se repetă operaţiunea până se termină ingredientele. Ultimul strat trebuie să fie cel de cremă.

Se ține la frigider pentru câteva ore şi se serveşte cu fructe proaspete.

Să aveți poftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button