ACTUALITATE

De la normalizare la legalizarea Pedofiliei

Sfârșitul anului 2022 a fost zguduit de Scandalul Balenciaga. Faimoasa firmă de lux a lansat o campanie publicitară pe internet în care tema era sexul cu copii.

În mai multe imagini apare o fetiță în jurul vârstei de cinci ani, înconjurată de diverse obiecte din recuzita sado-masochiștilor.

Scandalul Balenciaga este doar ultimul episod dintr-o lungă serie de acțiuni ce au drept scop să transforme pedofilia dintr-o boală psihică într-un comportament normal. 

În 2018, în cadrul unui seminar științific organizat de Universitatea Würtzburg din Germania, cercetătoarea Mirjam Heine a suținut o prezentare cu titlul „Pedofilia este o orientare sexuală normală”. 

Între altele, ea a afirmat că pedofilia este o „orientare sexuală care nu poate fi schimbată”, la fel ca heterosexualitatea sau homosexualitatea.

În iunie 2021, profesorul american Allyn Walker, o femeie transformată în bărbat, a făcut pasul următor pentru acreditarea pedofiliei drept normalitate.

El (ea) a publicat o carte având titlul: „O lungă umbră întunecată: Persoanele atrase de minori aflate în căutarea demnității” .

Normalizarea pedofiliei și schimbarea limbajului

Expresia „persoană atrasă de minori” va căpăta notorietate publică în noiembrie, același an, cu ocazia unui interviu pe care Walker l-a acordat Fundației Prostasia din San Francisco, care se ocupă cu prevenirea abuzurilor asupra copiilor.

El (ea) a afirmat că termenul „persoană atrasă de minori” ar trebui să înlocuiască termenul de „pedofil”, considerat „stigmatizant”, în cazul invidivizilor „care nu acționează conform instinctului de a avea relații sexuale cu copii”.

Walker sugerează că sexul cu copii obținut prin ademenire, convingere sau alte mijloace non-violente este acceptabil.

Walker lucrează acum la Universitatea Johns Hopkins la Centrul Moore din Baltimore pentru Prevenirea Abuzurilor asupra Copiilor (!).

În noiembrie 2022, în plin scandal de pedofilie provocat de Balenciaga, Washington Post publica o cronică teatrală entuziastă despre un spectacol intitulat „Downstate” și pus în scenă la New York

Între altele, cronicarul Peter Marks scria:

„Downstate este o piesă despre pedofili. Și este strălucitoare.”

În spectacolul „strălucitor”, pedofilii sunt prezentați ca niște ființe complexe, victime ale prejudecăților sociale.


Din abuzatori ai copiilor, pedofilii devin „victime”

John Uhler a lucrat timp de 30 de ani cu pedofilii, violatorii și abuzatorii sexuali, în calitate de consilier în penitenciarele din Pennsylvania și Carolina de Sud.

El afirmă că asistăm la o normalizare rapidă a pedofiliei.

Într-o declarație pentru The Epoch Times, Uhler dezvăluie că, în prezent, specialiștii care lucrează cu prădătorii sexuali sunt instruiți să îi trateze pe aceștia ca pe niște victime ale unor traume din trecut.

Însă Uhler declară categoric că această teorie este falsă. Ea se bazează exclusiv pe discuțiile cu pedofilii, iar specialiștii care iau de bune afirmațiile lor nu realizează că au de-a face cu „cei mai mari înșelători din lume”. 

Uhler îi descrie astfel pe pedofili:

„Sunt ca niște șacali care se hrănesc cu trupurile acestor copii. Interesul suprem al prădătorului este ca vârsta consimțământului sexual să fie coborâtă cât mai mult.”

Uhler avertizează asupra pericolului de a considera pedofilia o normalitate. Ar fi o schimbare culturală majoră care i-ar transforma pe pedofili într-o pătură protejată.

„Vor face presiuni pentru ca pedofilia să fie recunoscută drept o orientare sexuală, ceea ce va conferi (pedofililor) statutul  de a avea drepturi civice.”

Angajatorii nu vor putea refuza angajarea pedofililor, riscând să fie acuzați de discriminare.

Pedofilii vor avea acces neîngrădit în toate domeniile. Inclusiv în învățământ.

Și, mai ales, vor căpăta dreptul de a înfia copii.

O comisie a ONU a cerut deja legalizarea Pedofiliei 

Un raport din 8 martie 2023 redactat de UNAIDS (Programul ONU pentru combaterea HIV/SIDA) și de Înaltul Comisariat ONU pentru Drepturile Omului împreună cu Comisia Internațională a Juriștilor de la Geneva arată:

 „Comportamentele sexuale implicând persoane aflate sub vârsta minimă a consințământului sexual pentru întreținerea relațiilor sexuale prescrisă la nivel național pot fi consensuale de fapt, dacă nu de drept.”

Adică, un copil ademenit de un prădător sexual nu trebuie considerat Victimă.

Drept urmare, documentul cere ca Justiția să țină cont de „drepturile și capacitățile persoanelor cu vârste mai mici de 18 ani de a lua decizii privind implicarea într-un comportament sexual consensual și dreptul lor de a fi ascultate în problemele care le privesc”.

Autor: Adrian Pătrușcă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button